remouladesaus maken

REMOULADESAUS MAKEN

Remouladesaus kent zijn oorsprong in de franse keuken en wordt vaak gegeten in combinatie met gefrituurde vis zoals kibbeling en lekkerbekjes. Maar ik combinatie met gegrild vlees of groente komt deze saus ook goed tot zijn recht.

In de koeling is remouladesaus ongeveer 14 dagen houdbaar, dit komt doordar de ui door het vuur van de augurk geconserveerd zal worden, hierdoor neemt de houdbaarheid toe.

Ingrediënten 1 liter remouladesaus maken

8 dl mayonaise

20 gr verse peterselie

20 gr verse kervel

20 gr verse dragon

80 gr augurk

40 gr ui

20 gr kappertjes

20 gr mosterd

zout en peper

keukenmachine

Bereiding remouladesaus maken

Remouladesaus maken is erg gemakkelijk. Was de kruiden en dep ze droog, hak deze fijn en hak de ui, augurk en de kappertjes ook fijn. Roer de mosterd en de mayonaise door de fijn gehakte ingrediënten. Proef de saus en doe er evt nog zout en peper bij. Bewaar de remouladesaus in een goed afsluitbare bak of pot. Mocht je een keukenmachine hebben dan kun je de ingrediënten ook in de keukenmachine mengen en fijn maken. Eet smakelijk je eigen remouladesaus.

remouladesaus maken

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat zien dat je geen computer bent! *